مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر یا سرقت؟

باسلام
پرونده ای چندین بار عنوان از سرقت به فروش مال غیر تغییر یافته

ایا امکان اشتباه قاضی در عنوان پرونده وجود دارد؟ ایا میتوان به عنوان پرونده نیز اعتراض نمود؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تشخیص نهایی نوع جرم با قاضی پرونده می باشد

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام. تعریف جرم با قاضی می باشد و قاضی مکلف نیست طبق شکواییه صرفا پیش برود و اگر جرم دیگری تشخیص دهد در امور کیفری اقدام مینماید

سمانه حیاتی

سمانه حیاتی :

استان :

عنوان پرونده تاثیری در روند رسیدگی ندارد صرفا به کیفرخواست رسیدگی میشود