مشاوره حقوقی رایگان - آیا در معامله فضولی استرداد ثمن معامله به قیمت روز خواهد بود؟

با سلام
آیا در معامله فضولی بعد از 10 سال استرداد ثمن معامله به قیمت روز خواهد بود؟
آیا در جلسه دادرسی اعلام بطلان معامله توسط دادگاه همزمان برای استرداد ثمن معامله هم رای صادر میشود؟ یا برای استرداد ثمن معامله دادخواست و جلسه دادرسی دیگری لازم است؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله ثمن به نرخ روز خواهد بود.سایر موارد بستگی به دادخواست و خواسته ها دارد