مشاوره حقوقی رایگان - ناتوانی در پرداخت خسارت افت قیمت خودرو

سلام. من یک جوان 25 ساله محصل هستم که در تاریخ 1399/12/18 با خودروی ساینا تصاوف کردم و از عقب به ایشون زدم و مقصر شناخته شدم. گواهینامه ندارم ولی ماشین بیمه دارد و ایشون شکایت کرده از بنده که 20 میلیون خسارت و 30 میلیون افت قیمت از من مطالبه کرده است. میخواستم بدونم آیا بیمه خسارت را میدهد و افت قیمت را ندارم که بدهم. هیچ چیزی هم به نام من نیست و فقط ماشین توقیف شده است. میخواستم بدونم در صورتی که بنده توانایی افت قیمت را نداشته باشم، باید به زندان بروم؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
خیر میتوانید دادخواست اعسار بدهید تا برایتان تقسیط شود‌.