مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام
من دو هفته پیش تو اتوبان بودم که یک فرعی رو رد کردم
دنده عقب گرفتم یک پژو از بغل ما رد شد و بیست متر بالا تری تریلی بهش زد
خداروشکر کسی خسارت جانی ندید
افسر اومد و گفت شما مقصرید چون دنده عقب می رفتید
منم چون یارو شهرستانی بود فرداش باهاش رفتم کار های بیمه رو کردم و 12 تومن براش نوشتند
حالا می گع بیشتر می شع هزینه اش
و الان اومده می گه چون ماشین مال 98 هست می رم شکایت می کنم 20 تومن افت ماشینو می گیرم
من می تونم برم به کروکی اعتراض بزنم چون به نظرم من مقصر نبودم
و واقعا 20 میلیون تومن هزینه ی افت ماشینشون هست
اگه نداشته باشم باید چی کار کنم
لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

اون باید دادخواست بدهد.ضمناافت مربوط ب ماشین صفر و بی رنگه یعنی فاقد رنگ شدگی...درضمن اعتراض کن.و نهایتاقسطی کنید