مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تاخیر تادیه

سلام من سال 95 یک قرارداد نوشتم برای انجام کاری و مبلغ 7 میلیون پرداخت کردم متاسفانه شخص علارقم دریافت مبلغ کاری انجام نداد و من به شورا شکایت کردم و شورا شخص را به انجام تعهد محکوم کرد (در برج 6 سال 98) ولی شخص مجددا تعهد را انجام نداد اینبار کارشناس ارزیاب مبلغ 22 میلیون برای انجام ندادن تعهد در برج 10 سال 98 رقم اعلام کرد و خوانده بعد از اعتراض مجددا کارشناس تشخیص داد اینبار در ابتدای سال 99 مبلغ 40 میلیون بابت انجام تعهد باید پرداخت کند ولی پرداخت نکرد و متواری شد تا اینکه در انتهای سال 99 خوانده اعسار داد و فعلا درشورای بدوی بدون رای قطعی مبلغ را برایش قسطی کردند .
سوال من اینه که آیا می توانم دادخواست تاخیر تادیه این مبلغ را از زمانی که کارشناس به اجراییه اعلام نموده عنوان نمایم یا نه؟ حدودا یکسال از زمان اعلام خسارت گذشته! یعنی ایشان می باست یکسال پیش این مبلغ را به اینجانب پرداخت می کرد ولی تا به امروز انجام نداده و داخل رای قبل از اجرا هم تاخبر و تادیه نزده صرفا در مرحله اجرا بعد از نطر کارشناس این مبلغ تعیین شده است. یکی از اعضای شورا میگه نمیشه چون خسارت ولی خسارت را یکسال پیش می بایست پرداخت میکرده یکی دیگه میگه داد واست جداگانه تاخیر و تادیه بده عنوان کردم موقع دادخواست این درخواست را داشتم ولی گفت رای مهمه که نیومده باید مجددا دادخواست بدی.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
به نظر میرسد که تقدیم دادخواست حقوقی مطالبه خسارت تاخیر تادیه بلامانع است .
موفق باشید