مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه شکایت کیفری و حقوقی

اعتراض به رای دادیار محترم و دادرس محترم 3 ساله موقع اخطاریه یا احضاریه رو در اواسط درو محصول یا موقع کشت میذارن 2 تا جلسه در اوایل بهاره گذاشته بودن من هم میگم حاج آقا نمیشه هزینه شخم کشت به حساب دادگستری واریز کنم میگن نه حتی بهم میگن سرزمینت نرو یعنی وقتی از ناموس خودم زمین خودم کشور خودم دفاع نکنم بعد فوت پدرم خودم کشت برداشت میکردم یا موقع درو محصول دستور موقت دایر بر جلوگیری از برداشت محصول به جهت اختلاف موجود و برداشت محصول بحساب دادگستری واریز کنن میگن نه هرکی بذر پاشید محصول مال اونه در کجای قانون هست لطفا و خواهشن زودتر راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در ابتدا سوال شما واضح نیست اما در انتها همه جای قانون هست که محصول مال صاحب بذر است. طرف دیگر می تواند اجرت المثل عمل خود را بخواهد.