مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای بدوی

سلام. زمانی که به رای بدوی دادگاه اعتراض می شود آیا دوباره شاکی و متهم در جلسه دادگاه حاضر شده و در مقابل قاضی به ارائه ادله خود می پردازند یا اینکه یک قاضی دیگر بدون حضور شاکی و متهم رای دیگری صادر می کند ؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درجرایمی که مجازات قانونی شان حبس است دادگاه باید جلسه برگذارکندوشاکی ومتهم رااحضارکند شاکی ومتهم اگر ادله دیگری هم دارند می تواننددرجهت دفاع به دادگاه ارایه کنند وبدان استنادکنند عدم حضورشاکی یامتهم مانع رسیدگی نیست