مشاوره حقوقی رایگان - جهاز خانم

من در موقع عقد هیچ شیر بهایی بین خانواده ها تعیین نشد خانمم قبلا 7سال با شوهر قبلیش زندگی کرده بود. من روز عقد گفتم خودم تلویزیون و یخچال و اجاق گاز دارم تو نیار. اونم نیاورد ولی الان که کارمون به دادگاه کشیده میگه همه ش مال خودشه و جهازشه. اشتباهی که کردم من وقتی خونه پدرش بودم گفتن لیست جهازه امضا کن و کردم. گفتن وسایل تو نیست درسته تلویزیون یا یخچال نوشتیم خونمونه هر وقت خواستین ببرین منم گفتم نه من خودم دارم. حالا به نظر شما میتونه وسایل منم برداره ببره؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید یک استشهادیه تنظیم کنید وذیل آن را چند نفر امضا کنند که این وسایل ماله شما بوده وآن را داخل پرونده بگذارید