مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو

باعرض سلام
بنده یک پراید مدل 92 دارم که 5 ساله پیش بصورت اقساط خریداری کردم الان خودرو را به دلیل خلافی بالا توقیف شده نه برگ سبز دارم نه سند نه قولنامه فقط کارت ماشین هست که بنام مالک بیمه نامه که 5 ساله به اسم خودم صادر میشه معاینه فنی که باز هم بنام خودمه اون شخص که سند بنامش هست رو پیدا نمیکنم آیا میشه یجوری با یه تبصره ای ترخیص کرد ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام. دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.دوم.دستور موقت مبنی بر رفع توقیف بدهید.سوم.با وکیل مشورت بکنید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه راه میانبری ندارد باید مراحل قانونی طی شود و نهایتا با اثبات اینکه شما مالک خودرو هستید ( از طریق دادگاه ) اقدام به رفع توقیف نمایید