مشاوره حقوقی رایگان - شوهر معتاد و دردسرهای زندگی

سلام وقت بخیر من یک خانوم خانه دار هستم 25 ساله و دانشجوی ارشد زبان انگلیسی
شوهرم چند وقتیه معتاد شده و همیشه عصبیه و کتک کاری میکنه از وقتی قهر کردم رفتم خونه پدرم التماس کرد که برگرد نوکریتو میکنم اما حالا که برگشتم بدتر از همیشه شده و حتی درو روم قفل میکنه از خونه میره شبا هم درا رو قفل میکنه تا ساعت 5 صبح بیرون میمونه و تا یه حرفی میزنم بهم میگه پرینت مکالماتتو میگیرم که این قضیه مال چند سال پیش هست که دوست من با گوشی من با یک پسر رابطه داشته و شوهرم فکر میکنه من با اون آقا رابطه داشتم یک بچه یکسال و نیمه هم داریم
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

موسوی     سیدمجید

موسوی سیدمجید :

استان :

باسلام
اعتیاد زیان آور زوج رو اگر اثبات بفرمایید از موارد تقاضای طلاق به درخواست زوجه هست
پرینت مکالمات صرفا دلیل بر رابطه نامشروع نیست

سعيد  احمدي

سعيد احمدي :

سلام از پرینت مکالمات واهمه نداشته باشید. اصل بر برائت است. می تونید تقاضای طلاق ناشی از عسر و حرج داشته باشید به دلیل اعتیاد و یا دست بزن داشتنش. البته برای کتک کاری باید شکایت کنید و به پزشکی قانونی معرفی می شید و ...