مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام لطفا به سوال من پاسخ بدید
من 15 ساله که ازدواج کردم و دو تا بچه دارم. همسرم از تابستان گذشته با دختر همسایه زمان قبل از ازدواج که همسایه بودند که این خانم هم متاهل است و دو تا بچه داره. ارتباط عاشقانه گرفتند. مهر ماه متوجه ی پیام ها شدم و از پیام ها عکس گرفتم و ذخیره کردم .
و شوهرم و اون خانوم رو بخشیدم. البته بگم که شوهرم هفت سالی است که ترامادول مصرف میکنه و همه ی این کارها رو به این قرص ها ربط میداد منم مشاوره ی تلفنی از سایت ... گرفتم و جریان مداوا و مشاوره ی ایشون رو پیگیر شدم. دکترش میگفت قرص ها رو بزاره کنار از این کارهاش هم دست میکشه. اما دو هفته ای هست متوجه شدم دوباره با اون خانم ارتباط داره در اینستاگرام و از روی رفتارش متوجه ی این میشم که فکرش مشغول ایشونه و اگر تعطیلی و تعطیلات هفتگی زیاد بشه در خانه عصبی میشه و میخواد زودتر بره سر کار تا از محدوده ی دید من دور باشه تا به راحتی ارتباط بگیره چندین مورد دیگه هم سالهای پیش ارتباط داشت با همکار هاش و یکی دو خانم از اینستاگرام و تلگرام اما من به خاطر بچه هام بخشیدم .
اما چند روز پیش قبل از اینکه مطمئن بشم بهش گفتم که دیگه ببخششی در کار نیست .
ایشون در زمان درگیری اقداماتی به خود کشی مثل پرتاب از بالکن یا شکستن در و شیشه و آینه میکنه و جلوی چشم بچه ها منو تهدید میکنه اگه کوتاه نیام جلوی بچه ها خودشو میکشه و به کسی چیزی نگم .
حالا که دوباره مطمئن شدم میتونم برم محل کار اون خانم و به حراست گزارش این مزاحمت ایشون رو بدم و به خانوادش پیام ها و عکس هایی که برای همسرم فرستاده رو نشون بدم
چکار کنم .خیلی استرس دارم و چندین شب هست که خوابم نمیبره
البته من تونستم سر جریان مهر ماه حق طلاق رو از این آقا بگیرم
به خاطر بچه هام میترسم کاری بکنم ولی این آقا کوتاه نمیاد خیلی بهم ریخته عصبی و نا آرام هستم تو رو خدا کمکم کنید
راهنمایی ام کنید
آیا وکیل میتونه برام کاری بکنه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما راه را اشتباه رفتی اول باید از خودت شروع کنی ببینی چه مشکلی داری که او هم به مواد و هم به ناموس دیگران روی آورده است اگر وکیل خواستید من آمادگی دارم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید از طریق حراست محل کار خانم موضوع را دوستانه پیگیری کنید.
توجه داشته باشید که نباید عکس ها را جایی منتشر کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در خصوص این موارد اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بله اختیار نمودن وکیل راهگشاست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که مدارک و مستندات مربوطه به موضوع مطروحه جهت مطالعه و بررسی ارائه شود تا بتوان از طریق آن ها پاسخ مناسب حقوقی ارائه شود .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر ادله کافی و مدارک مثبته به ارتباط نامشروع دارید از هدو نفر شکایت نمایید.
اگر مدارک کافی ندارید، با توجه به این که حق طلاق دارید ، ابتدا به متخصص مشاورخانواده یا روانشاس متخصص مراجعه و مشاوره لازم در تعیین تکلیف آینده خود و بچه دریافت نمایید سپس تصمیم نهایی را بگیرید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موارد مطروحه در صورت سوال شما را مطالعه نمودم و بسیار متاثر شدم ،
ترجیحا بدوا در خصوص این عدم تعادل همسرتان با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید ، ارسال عکس ها می تواند برای شما دردسر ساز باشد و پیشنهاد نمی کنم اما می توانید توسط وکیل یک سری اقدامات را انجام دهید تا این خانم در اثر ترس از این اقدامات دست بردارد
در صورت تمایل با بنده از طریق سایت تماس بگیرید تا موارد لازم خدمت شما ارائه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص نیاز به مشاوره‌ی تلفنی یا مشاوره‌ی حضوری می‌باشد که می‌توانید از طریق سایت اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکوائیه رابطه نامشروع را مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

راهکار قانونی دارد اما شناختی از همسر شما ندارم و درآینده چه خواهد شد و پس از اقدام شما ممکنه چه کاری جنون‌آمیزی از طرفین سر بزند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

اگر دلایلی دارید شکایت کنید حتی می توانید از شوهرتان سلب حضانت کنید..