مشاوره حقوقی رایگان - مصرف ترامادول

سلام. همسر من چندساله شیره و تریاک مصرف میکنه جدیدا کار هم نمیکنن و قرص ترامادول هم مصرف میکنه حتی یبار قرصش را پسر یکسالم خورد و رفت کما قول داد دیگه مصرف نمیکنه اما بعد یکسال متوجه شدم باز مصرف میکنه خونه هم ارث پدرم هست می تونم به خونه راهش ندم ؟ چون واقعا از جون خودم و بچه هام میترسم خیلی هم دست بزن داره ماشین زیر پاش هم برای پدرمه که فوت شده میخوام تهدید جدی کنم که بزاره کنار یا واقعا طلاق بگیرم مهریه هم 864 تا سکه مهریه هم هست چیکارباید بکنم؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهترین راهکار استفاده از حربه مالی است تقاضای اجرت المثل و نفقه فرزند و مهریه خود را کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا چون خانه بنام ایشان نیست میتوانید قفل درب را عوض کنی و خانه راهش ندهی و موضوع را به خانواده اش هم بگی.
ثانیاً شکایت ترک انفاق تقدیم دادسرا کن تا زندانش کنن
ثالثا با الباقی ورثه پدرت دادخواست توقیف خودرویی که به نام پدرت هست را بدهید تا ازش بگیرند. یا سویچ را بگیر ببر یه جایی قایمش کن.
رابعاً اجراییه مهریه بگیر تا اگر اموالی دارد را توقیف کنی
خامسا اگر مدرکی دال بر اعتیادش داری میتوانی طلاق بگیری

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک سوال نیست بلکه چندین سوال و بخش حقوقی را در دل خود جای داده است که باید هر کدام را تک تک بررسی و جواب داد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا قابل مطالبه و پیگیری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ماشین را ازش بگیرید و کلید درب را عوض کنید و مانع از ورود وی بشوید.
در خصوص نفقه خود دادخواست بدهید و نفقه خود و فرزند را مطالبه کنید.
مهریه خود را نیز مطالبه کنید.
اگر نفقه را پرداخت نکرد می توانید به راحتی طلاق بگیرید.
بخاطر اعتیاد زوج نیز می توانید دادخواست طلاق بدهید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید با تعویض کلید مانع ورود ایشان شوید و با اثبات عسر وحرج خود درخواست طلاق و کلیه حقوق مالی خود ازجمله مهریه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما برای طلاق نیازمند اثبات عسر و حرج می باشید که پروسه ای طولانی است و باید در این خصوص با شما صحبت تلفنی داشته باشم تا موارد لازم به شما ارائه گردد اما می توانید با استفاده از اهرم فشار حقوق مالی تان همسرتان را وادار به طلاق توافقی کنید لیکن مساله اصلی حفظ سلامتی شماست که بهتر است در این مورد با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید و به خانه امن بروید تا تهدیدی از سوی همسرتان متوجه شما و فرزندتان نباشد
در صورت تمایل از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به دلیل اعتیاد زوج و عسر و حرج زوجه میتوانید تقاضای طلاق کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دو حالت وجود دارد. یا شما قصد زندگی با همسر خویش دارید یا این که قصد جدایی از ایشان دارید. در حالت دوم ( یعنی طلاق ) بایستی گفت از آن جایی که خانه و ماشین متعلق به شما است قادر هستید که هم وی را به خانه راه ندهید و هم این که ماشین را از وی بگیرید. اما توجه داشته باشید با چنین اقداماتی تبعاتی نیز در پی خواهد داشت. از جمله آن تبعات دوری از فرزندان است که البته شما می توانید با احراز عدم صلاحیت ایشان نسبت به حضانت، اقدام به سلب حضانت از ایشان کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
بعد از مشاوره خانوادگي براي طلاق اقدام نماييد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در خصوص این که اموال منقول و غیرمنقول متعلق به خودتان می باشد می توانید هرگونه تصمیمی اتخاذ نمایید .
به دلی این که سوال شما ابعاد مختلفی دارد بهتر است حضوری نزد وکیل دادگستری محل خودبروید و مشاوره دقیق دریافت نمایید .

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
در خصوص خانه می توانید مانع ورود شود.شما می توانید دادخواست نفقه وترک انفاق دهید اقدام به اجرا گذاشتن مهریه نمایید وامکان طلاق با اثبات عسر و حرج وجود دارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

قاضای اجرت المثل و نفقه فرزند و مهریه خود را کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که زوج مالکیتی نداشته باشد زوجه میتواند از ورود ممانعت نماید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتونید راهش ندید و با توجه به اعتیادش دادخواست طلاق بدید و مهریه تون رو هم مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ماشین را ازش بگیرید و کلید درب را عوض کنید و مانع از ورود وی بشوید. مهریه هم قابل مطالبه هست همینطور مطالبه نفقه کنید