مشاوره حقوقی رایگان - سلام من اعزامی اذر ماه 99 هستم بهمن ماه فرار کردم الان نزدیک سه ماهه فراری هستم

یعنی نزدیک یک ماه اموزشی و 15روز تو یگان پر کردم بعدش دیگه برگشتم حالا وضعیتم چی میشه خیلی استرس دارم میترسم برام مشکل پیش بیاد اخه دیدم بعضی ها کارت ملیشون بسته شدن

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. جلب شما صادر خواهد شد و تبعات منفی مختلفی قابل اعمال علیه شما وجود دارد.

یداله خواصی

یداله خواصی :

باسلام : قبلاً اولین فرار چنانچه کمتر از شش ماه باشد در صورتیکه خود معرف باشید امکان بخشش وجود دارد پس با توکل بر خداوند متعال ادامه خدمتت را پیگیری نمایید