مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت

با سلام بنده به دلیل معلولیت پدر و مادرم و تک فرزند بودنم از استان به استان نزدیکتر منتقل شدم ولی متاسفانه افتادم در گردانی که به مرز رفت و من هم فرار کردم و لی به پادگان رفتم معرفی کردم ولی هیچ کدوم از گردان ها پذیرش بنده را قبول نکردند حالا می‌خوام خودم را معرفی آیا ضامن میخواد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با تلفن 480باسلام با تلفن 480 096 تماس بگیرید 0 بگیرید