مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت

سلام من در سال 79به خدمت اعزام شدم و پس از 4فقره فرار و رسیدگی به پرونده دوباره به خدمت برگشتم و خدمتم تمام شد ولی بخاطر مشکلاتی تسویه حساب سربازی انجام ندادم دوباره فرار من در دادسرا صادر شد و چند سال پیش دوباره به دادسرا مراجعه نمودم چیا پرداخت جریمه به پادگان معرفی شدم ولی به من اعلام نمودند چون در ان زمان شما ثبت الکترونیکی نشدی باید دوباره فرم اعزام سوری بگیر ی تا اسم شما درسیستم ثبت سود وکارت برای شما صادر گردد ولی متاسفانه پس از دوبار اقدام وانجام مراحل فرم اعزام باز درسیستم ثبت نشد دوباره مرا برای اقدام در ارسال فرم سوری به حوزه نظام وظیفه فرستادند که در همان موقع طی انجام ازمایشاتی متوجه شدم که به بیماری هپاتیت نوع سی مبتلا شده ام وبی خیال اخذ کارت پایان خدمت وشروع به مداوا نمودم ولی الان دوباره جهت خروج از کشور به معافیت یا کارت پایان خدمت نیازمندم وبرای ششمین بار فرار از خدمت من به دادسرا ارجاع شده اکنون از پایان خدمت کلا منصرف شده و قصد اخذ معافیت پزشکی دارم اول ایا در کارت معافیت نوع بیماری ثبت میشود دوم ایا باز باید به دادسرا مراجعه کنم و متحمل مجازات فرار شوم
بانهایت تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با شماره تلفن 096480 کارشناسان نظام وظیفه تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نوع بیماری خیر
ولی معافیت پزشکی ذکر خواهد شد و برای معافیت پزشکی ، و صدور کارت ، حدود دو سال طول میکشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با ذکر عذر موجه تخفیفاتی در مجازات قائل می گردد
نوع معافیت ذکر می گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق نظام وظیفه مربوطه موضوع را پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با ذکر عذر موجه تخفیفاتی در مجازات قائل می گردد نوع معافیت ذکر می گردد