مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیمانکار بابت تاخیر و رها کردن کار

باسلا
قرارداد یکماهه با پیمانکار جهت تعمیر ساختمان داشتم پس از سه ماه نیمه کار رها کرد و کتبا مابقی کار را بعهده خودم گذاشت که مابقی کار از قرارداد کسر و با دیرکرد انجام کار پرداخت نماید ولی پرداخت نکرده و جواب گو نیست چکار باید انجام بدهم ؟

پاسخ ها :

ابوالفضل خان زاد

ابوالفضل خان زاد :

استان :

با سلام میبایستی از طریق طرح دادخواست حقوقی نسبت احقاق حق خویش اقدام نمایید در صورت نیاز با این شماره تماس بگیرید.