مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای پزشک قانونی

با عرض سلام ببخشید ما رای دادگاهمون صادر شده و شامل 19 درصد دیه کامل هست درحالی که چند مورد از مشکلات را پزشک قانونی ننوشته الان به رای پزشک قانونی اعتراض داریم.
اولا به اعتراض ما ترتیب اثر داده می شه یا نه؟ ثانیا کجا باید بریم اعتراض بگذاریم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

اگر رای بدوی بوده و مهلت اعتراضتون نگذشته می تونید به رای اعتراض کنید

پرسشگر :

با سلام
حدود 6 ماه پیش دوتا از بچه هام کنار خیابون وایساده بودن موتور بهشون زد. پسرم حالش خیلی بد شد پلیس که اومد فقط اسم پسرم را توی کروکی نوشت و بقیه مراحلش هم درگیرم اما دختر 5 ساله ام که ناحیه راست صورتش کبود شده بود و مچ دستش کبود بود و ناخن انگشت شست دستش هم شکسته بود و خون مردگی داشت در کروکی اسمشو ننوشتن یعنی از بس همه ناراحت پسرم بودیم یادمون رفت اما تو اورزانس براش پرونده تشکیل دادن. میخواستم بدونم الان میشه برای درخواست دیه دخترم اقدام کنم؟ ثانیآ دیه این مواردی که گفتم حدودآ چقدر است؟ ببخشید درضمن باید از کجا شروع کنم؟
با تشکر فراوان

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام این سوال قبلا پاسخ داده شده