مشاوره حقوقی رایگان - هبه

باسلام و خسته نباشید
مادر من یک قطعه زمین دارای انبار و سوله مسقف دارد.که قبلا بنام برادرانم بوده و یه نوشته با امضا تمامی برادران و خواهران که مالک جدید مادرمان باشد انجام شده. اکنون مادرم میخواهد یکدانگ ملک را بنام من هبه کند در قبال اینکه کارای سند ان ملک را انجام دهم و کلیه هزینه هاشو من پرداخت کنم شاید کارهای سند چند سال به طول بیانجامد. و نیم دانگ دیگر را هدیه کند به من.
لازم به ذکر است ان ملک اکنون قولنامه دستی دارد و طبق ان مستند می باشد
و همچنین ان یک و نیم دانگ از قسمت مشخصی می خواهد بمن واگذار کنند.
چه قراردادی تنظیم نماییم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که سند رسمی دارد حتما با سند رسمی در غیر اینصورت در دفتر خانه اقرار به هبه کند