مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام راضیه

سلام میخواستم بدونم میتونم اسم راضیه رو به الهام تغییر بدم ؟؟ اگه جواب مثبت از چه طریقی دادگستری یا دفاتر قضایی یا ثبت احوال ؟؟
و اینکه شناسنامه ی من برای یه شهر دیگه ای هست و من الان تو یه شهر دیگه ای ساکنم میتونم از شهری که ساکنم اقدام کنم
ممنون میشم کامل برام توضیح بدید

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
امكان تغيير نام هست ولي بسيار تخصصي است و نام شما از اسامي ميباشد كه به سختي تغيير ميكند حتما وكيل بگيريد

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

سلام بدون دلیل امکان تغییرنام وجود ندارد مگراینکه شما مثلا شهرت به نام الهام داشته باشید که دراینصورت بااخذ استشهادیه واثبات شهرت بااین نام میتوانیدازطریق اداره ثبت احوال محل اقامت خودتان اقدام کنیدبرای راهنمایی بیشتر به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
امکان تغییر نام وجود دارد

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
عموما در تغییر اسامی مذهبی کمی سختگیرانه عمل میشود اما میتوانید با دلایلی این امر را به اثبات برسانید مثلا شهرت داشتن به اسم الهام و غیره
باید از شهری که ثبت شناسنامه انجام شده اقدام کنید و همون ثبت رو به عنوان خوانده مخاطب قرار بدهید