مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام راضیه

با سلام
اسم من راضیه هست وپیگیر تغییر اسمم به رها هستم . همه رها صدام میکنن و بعد از ازدواجم این مسئله دو اسمی بودن برام مشکل ساز شده. از اونجایی که میگن تغییر اسم مذهبی دردسر داره و باید با داشتن استشهادیه ثابت کنم میشه لطفا راهنماییم کنید که دقیقا چکاری باید انجام بدم و اینکه اصلا شدنی هست یا نه؟

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

ابترا به اداره ثبت احوال مراجعه کنید در ص‌رت عدم موافقت به طرفیت اداره ثبت احوال دادخواست بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا از طریق ثبت احوال. اگر مخالفت شد از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید
در صورتی که نتیجه ای نداشت می توانید دا‌دخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه.
اقدام بفرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان تغییر نام وجود دارد مراحل دارد ابتدا از طریق ثبت احوال سپس از طریق دادگاه باید انجام شود اما یکسری موارد تجربی است که می‌تواند به شما کمک کند نیاز تماس بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
در تغییر نام مذهبی، ابتدا باید به این نکته توجه شود که به طور کلی عوض کردن اسم هایی نظیر راضیه ،فاطمه، علی، محمد و زهرا تقریبا امکان پذیر نمی باشد. افرادی که اقدام به تغییر این نوع اسامی می زنند باید به دادگاه مراجعه کنند که مخالفت شدیدی علیه تغییر نام مذهبی وجود دارد برای تغییر نام مذهبی و یا به طور کلی هر اسمی، افراد می بایست 18 سال به بالا باشند. البته افرادی که کمتر از18 سال دارند، با داشتن حکم رشد، می توانند برای عوض کردن نام خود اقدام کنند. جد پدری و یا خود آن ها نیز با ارائه شناسنامه خود می تواند برای تعویض اسم فرزند زیر 18 سال خود اقدام کنند. با ارایه دلایل از طریق دادگاه موضوع را انجام دهید