مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر

با سلام. بنده در استخدامی 97 امسال به صورت پیمانی در البرز استخدام شدم و قبل از استخدامی متاهل بودم. همسر بنده در ایلام مشغول هستن. و بارها برای انتقالی به تبعیت از همسر به دانشگاه مراجعه کردم و نتیجه ای نگرفتم و چون فرزند جانباز بودم الان بعد 4 ماه از پیمانی بودن رسمی شدم. باید چیکار کرد الان؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
وضعیت شما از موارد خاص انتقالی بوده که در صورت مخالفت مکتوب دانشگاه باید به کمیسیون امور خاص استان و پس از آن به سازمان مرکزی وزارت علوم مراجعه کنید .