مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار از هزینه دادرسی در مرحله اعتراض به تجدید نظر در هزینه دادرسی

با سلام
شخصی از من برگه دست نویس داشت به مبلغ 43 میلیون تومان شکایت حقوقی کرد علی الرغم این که مدارک به دادگاه دادم که پول طرف و پرداخت کردم محکوم شدم در دادگاه بدوی. بعد اعتراض زدم نسبت به پرداخت هزینه دادرسی و شهود بردم که رد شد و دوباره به رای اعتراض کردم که توان پرداخت هزینه رو ندارم که رد کردن. حالا سوالم اینه که من باید هزینه دادرسی رو پرداخت کنم تا به پرونده اصلی رسیدگی شه؟ و چقدر وقت دارم؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

بله باید هزینه دادرسی را پرداخت کنید و زمانش علی القاعده بهتون ابلاغ میشه و می تونید یه سر به شعبه بزنید جهت اطلاع از زمان پرداخت هزینه دادرسی.