مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد توسط کابینت ساز

با سلام. اینجانب حدود 2 ماه پیش مبلغ 7 میلیون تومن بابت قرارداد ساخت کابینت با شخصی بستم و به او چک دادم. ایشان هم چک را پاس کرد ولی کابینت ها را هم تحویل نداد و من هم مجبور شدم با شخص دیگری برای ساخت کابینت قرارداد ببندم.
حال این که ایشان قرار شد که پول دریافتی را عودت دهد و تا امروز حدود 2 ماه شده و امروز و فردا میکند و پس نمیدهد. بی زحمت راهنمایی کنید من به کجا باید شکایت کنم و آیا به نتیجه میرسم؟
وتحت چه عنوانی ؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

بدوا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید و مطالبه وجه کنید در صورت عدم همکاری ایشان دادخواست حقوقی مطرح کنید