مشاوره حقوقی رایگان - کابینت ساز کلاهبردار

سلام. دوماه پیش با یه کابینت ساز قرار داد بستیم و مبلغ 33از 40 میلیونو دادیم و مقداری چوب بدنه اورد گذاشت تو خونه و رفت الان یک ماه از تاریخ قرارداد گذشته و جواب مارم نمیدن و فهمیدیم مهر این اقا تقلبی بوده و اصلا کابینت ساز نیستن چی باید بکنیم ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اولا از اتحادیه پیگیری نمایید و سپس علیه ایشان دادخواست حقوقی مناسب و یا شکوائیه مناسب تنظیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اطلاعاتی از آن شخص دارید می توانید شکایت کنید و توصیه می‌شود تحت عنوان حقوقی بر اساس قراردادی که دارید و یا شهود دادخواست مطالبه وجه دهید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی تحت عنوان کلاهبرداری علیه ایشان طرح شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به اتحادیه مراجعه نمایید

و شما ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید