مشاوره حقوقی رایگان - عدم ایفای تعهد کابینت ساز

سلام. ضمن تشکر
به یک کابینت ساز 60 روز پیش عطف به توافق انجام کار به مبلغ 20 میلیون
مبلغ 8 میلیون بیعانه دادیم
بعد از این مدت که کلی امروز و فردا کرد
الان گفته مشکل مالی دارم و نمی تونم کار رو بزنم

متاسفانه علی رغم توصیه ها، قرارداد ننوشتم ولی یک برگه دست نویس خودش با دست خط خودش هست

اتحادیه رفتم اما گفتند دادگاه بری بهتره

برای شکایت باید برم دفاتر قضایی؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفاتر خدمات قضایی دارد خواست مطالبه وجه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی ، دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مناسب طرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله شکوائیه توسط یک وکیل تنظیم گردد از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام به انجام تعهد داده شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از طریق دفاتر خدمات قضایی الزام به انجام تعهد را بخواهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله تامین دلیل با جلب نظر کارشناس تسلیم نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. هر گونه دادخواست ، شکایت از طریق دفترخدمات الکترونیک قضایی است