مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر مجرد

با سلام. من از نظر اعتقادات کاملا با خانواده ام متفاوت هستم و میخواهم مستقل زندگی کنم و نمیخواهم در زندگی از نظر اعتقادی من را مجبور کنند. من به سن قانونی رسیدم و میتوانم هزینه اجاره و رهن خونه رو با پس اندازم (طلا،که البته نصفش رو اون ها نخریدند) بدهم.
پس از این که یهویی و بدون اطلاع اون ها از خونه بروم و زندگی مستقل من رو شروع کنم، راهی هست که بتونند من رو برگردونند؟ چطور میتونند پیدامون کنند؟ در ضمن من قبلا نامزد داشتم و محرم هم بودیم اما درشناسنامه نبودیم و الان هم صیغه رو باطل کردیم و مهریه هم تعیین شده است.
من نمیخواهم برگردم خونه لطفا راهنمایی ام کنید. حکم این کار من چی هست؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
مطابق قانون شما می توانید مستقل زندگی کنید اما فراموش نکنید که باید رفتار و منش خانواده خود را در نظر بگیرید و عرف محل و جامعه را در نظر داشته باشید. از نظر عقلی و شرع و حتی عرف بین الملل اشخاص بعد از 18 سال باید مستقل زندگی کنند و درآمد داشته باشند اما فراموش نکنید قتل های ناموسی و پی در پی که در اخبار می بینید فقط برای مردم نیست. وقتی جان شما در خطر باشد قانون کمکی به شما نمی کند. بسیار هوشیار باشید و از تصمیم های احساسی پرهیز کنید. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید