مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر مجرد

سلام خسته نباشید من تازه وارد 28سالگی شدم پدرم‌خرجمو نمیده ونمیزاره برم سر کار نه میتونم از خونه برم بیرون نه برام دوستی آشنایی گذاشته ولی خواهر کوچکترم تحصیلات وکالت داره چون مادرش همیشه پشته من 5ماه بودم مادرم بخاطر اخلاق بابام دوسال بیشتر نتونست تحمل کنه و خود سوزی کرد و از دستش دادم ?? کسی تو خونه ازم خوشش نمیاد میخوام از این زندگی که بابام برام درست کرده راحت شم خواهشن کمکم کنید دختری تنها بی کس هستم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به سنتان می توانید مستقل زندگی کنید از مشاوره و یا پادرمیانی بزرگترهای فامیل بهره بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر درآمد کافی دارید می توانید مستقل زندگی کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از نظر قانونی شما امکان استقلال دارید
ولی بهتراست با اورژانس اجتماعی123 تماس داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

استقلال شما گر چه قانونی است اما مشکلات عدیده ای به همراه دارد توصیه می شود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 123

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود
امکان مستقل شدن وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید مستقل شوید و کسی نمی‌تواند مانع شود

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

سوال شما حقوقی نیست با پدرتون صحبت کنید و. شرایط رو در نظر بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شمامیتوانید با داشتن شغل مناسب با توجه به سنتان زندگی جداگانه اختیار کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

زنگ بزنید به 123 اورژانس اجتماعی اگر نتیجه نداد به دادسرا شکایت کنید از پدرتان به اتهام ممانعت از حقوق قانونی و ترک انفاق و ممانعت از تحصیل و زندانی کردن و ....

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به این که شما 28 سال دارید و 10 سال از سن قانونی شما یعنی 18 سالگی گذشته است فلذا از سن حضانت و سرپرستی خارج شده اید و پدر شما طبق قانون حق ندارد که شما را در خانه حبس کند و شما می توانید به نحو مستقل زندگی کنید . توجه داشته باشید در صورت هر رفتار نا به هنجار از سوی پدر شما ، قادر خواهید بود با شماره 123 تماس حاصل کنید تا مدد رسان شما باشند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با توجه به سن شما رشید محسوب میشوید و میتوانید مستقلاً زندگی نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شما میتوانید مستقل زندگی کنید و کسی نمی تواند مانع شما بشود

سمانه سبزی کار

سرکار خانم سمانه سبزی کار :

سلام سن رشد قانونی 18 سال هست شما میتوانید به صورت مستقل زندگی کنید و کسی مانع شود از ایشان شکایت نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

شما به سن قانونی رسیده و میتوانید مستقل زندگی کنید.
با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

اختیار سکونت پس از سن بلوغ به عهده خود شخص میباشد و میتونید خودتون در خصوص محل سکونت تصمیم گیری کنید و در صورت ایجاد مشکل یا عدم توانایی میتونید با بنده و از طریق سایت دادراه تماس بگیرید بنده سیدعلیرضاسیدی هستم

رامین مرادقلی

رامین مرادقلی :

با سلام ،پدر شما قانونا حق اعمال چنین محدودیت های را ندارد .

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شما می توانید با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام منظور شما از تحصیلات وکالت مشخص نیست چون ما رشته وکالت نداریم بلکه رشته حقوق داریم شما در حال حاضر بالغ و عاقل و رشید محسوب می‌شید و مسئولیت کارها و زندگیتان با خودتان است اقدامی که لازم است انجام دهید محدودیت برای شما وجود نداردد

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

مسله رو خوب وروشن مطرح نکردید.
پدر موظف به دادن نفقه شماست. شماسعی کنید باپدر چالش نکنید واعتمادش رو بدست بیارید تا وضع بدترازاین نشه ولی بصورت آنلاین ویاحضوری با یک مشاور خانواده ومسائل اجتماعی آگاه و خوب مشورت کنید وبایک سیاست و برنامه ریزی درست سعی کنید این شرایط رو بنفع خودتون تغییر بدید. درپرتو مشاوره وبرنامه ریزی واندکی صبر کارهاتون قطعا بسامان میشه.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر مشکل مالی ندارید میتوانید مستقل شوید در غیر این صورت به صلاح نیست

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما با بهزیستی و مرکز مراقبتهای اجتماعی بانوان تماس بگیرید بهتره

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از مشاور های خانواده کمک بگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام
كاربر محترم
نوعا پدرها خوبي و صلاح فرزندان خود را خواهان هستند
اما با عنايت به سن و سال شما رشديافته و نيازمند اذن كسي نيستيد
اما بهترين مكان براي هر دختر منزل پدري و زندگي با خانواده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عزیزم دادخواست مطالبه نفقه علیه پدرتان تنظیم و تحت عنوان ترک انفاق از ایشان شکایت کنید
با اورژانس اجتماعی به شماره 123 جهت معرفی به خانه امن تماس بگیرید
برای زندگی مستقل شما نیازی به اذن پدرتان ندارید چرا که در سن قانونی هستید
از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید