مشاوره حقوقی رایگان - پرینت سیم کارت همسر

با سلام. آیا امکان دارد همسر از همه ی خطوطی که به اسم همسر او هست پرینت بگیرد یا فقط باید شماره موبایلی رو که خودت میدونی رو به دادگاه ارائه بدهی تا از همون خط پرینت بگیرند؟ اگر بنده از شماره موبایلی خبر نداشته باشم یعنی پنهونی خط گرفته باشند، در صورت شکایت پرینت اون خط ها هم مشخص میشود یا این که باید حتما شماره اش رو بدونم؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

اگر دستور مقام قضایی وجود داشته باشد از هر خطوطی میتوان استعلام گرفت