مشاوره حقوقی رایگان - پرینت سیم کارت همسر

سلام زن من منزل بنده را ترک کرده ودرخواست تمکین دادم و با یک نفر درارتباط هست وازیه شماره دیگه وگوشیه دیگه استفاده میکنه وطرف رامیشناسم چون پسر7ساله ام گفته وبه زنم گفتم میگه این بچه هست حرف این رو هیچ کس قبول نمیکنه من ازکجامیتونم یه پرینتی ازمکالمه هاوپیامک اون سیمکارت رو دربیارم بیارم لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پرینت پیام رابادستور قضایی می دهند پرینت تماس را هم به صاحب سیم کارت فقط می دهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا شکایت نمایید و
درخواست اخذ پرینت از ‌تماس ها و پیام ها را نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان رابطه نامشروع را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا قاضی بر مبنای این شکایت دستور پرینت را صادر کند.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای اینکه دستور پرینت پیامک ها را بگیرید باید ابتدا از ایشان شکایت کنید و بعد با دستور مقام قضایی، پرینت گرفتن از پیامک ها امکان پذیر است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا طرح شکایت نمایید آنگاه تقاضای اخذ پرینت نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بعد از طرح شکایت ارتباط نامشروع قاضی دستور استعلام تماس‌ها و پیامک‌ها را از اپراتورهای مربوطه میکند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید اقدام به شکایت کنید تا مقام قضایی دستور را صادر کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست مدارکی دال بر ادعای خود داشته باشید شکایت کنید و از دادگاه محترم تقاضای پرینت نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. وقتی شماره تماسی از همسرتان که بنام وی باشد نداشته باشید، شکایت به این استناد خیلی راهگشا نیست. بهتراست مدارک دیگری را جمع آوری کنید.