مشاوره حقوقی رایگان - ثمنیه اعیانی

با سلام و احترام.
در خانواده ای مرد خانه فوت شده است. برای ارث فرزندان از یک ملک موروثی در سندهای تهیه شده فرزندان عبارت به "استثنای ثمنیه اعیانی" درج شده است.
یکی از فرزندان سهم خود را به شخصی خارج از خانواده فروخته است بدون آن که سهم ثمنیه اعیانی را به مادرش (زوجه) بپردازد.
زوجه بعد از این جریان، همه ثمنیه اعیانی از شش دانگ ملک را به یکی از وراث به صورت محضری میفروشد. لطفا بفرمایید تکلیف ثمنیه اعیانی آن قسمت از ملک که به شخص خارج از خانواده فروخته شده چه میشود؟

پاسخ ها :

ثمنیه اعیانی ثمنیه