مشاوره حقوقی رایگان - از بین رفتن اعیان ملک

سلام در صورت تلف شدن و از بین اعیان ملک تکلیف ثمنیه اعیانی چه میشود
اعیان ملک مشاع توسط دیگر وراث به فروخته شده. تکلیف سهم باقیمانده که عرصه ملک هست و در سندشان به استثنا ثمنیه اعیان درج شده چه میشود؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اول باید درخواست گواهی حصر وراثت بدهید و سپس تحریر و تقسیم ترکه تا مورد شما توسط کارشناسان مربوطه برسی گردد

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

نیازمند بررسی مدارک است، اما تسلیم مال مشاع نیاز ب اذن همه مالکین دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون زوجه از عین اموال منقول و قیمت عرصه و اعیان اموال غیر منقول ماترک زوج ،
ارث خواهد برد

و 1/8 از عرصه و اعیان ملک ، به زوجه تعلق خواهد گرفت

شما باید 1/8 سهم زوجه را خریداری نمایید و در دفترخانه اسناد رسمی ، سهم زوجه را به نام خود انتقال بدهید و ...

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

سلام نیاز به بررسی بیشتر هست ولی برای فروش باید همه وراث رضایت داشته باشند