مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

با سلام. من چند سال پیش به شرط اعتیاد دوباره حق طلاق رو در دفترخانه به خانومم دادم. در چه شرایطی خانومم میتونه بدون هیچ راه کاری و شرایطی از من طلاق بگیرد؟ ممنون میشم پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

همسر شما با توجه به وکالتنامه اعطایی از سوی شما در هر زمان و بدون هیچ گونه دلیلی هر زمان که اراده نمایند میتوانند نسبت به طلاق بدون نیاز به حضور شما اقدام کنند