مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام وقت بخیر، منظور از حق طلاق ؛ قانونی چیست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یعنی اینکه زوج حق طلاق را ضمن عقد نکاح یا بصورت وکالتنامه به زوجه میدهد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یعنی حق طلاق را زوج به همسرش ضمن عقد نکاح یا وکالت در توکیل طلاق به زوجه حق طلاق را به همسر بدهد.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

حق طلاق مختص زوج است وکالت در طلاق را میتوان به زوجه داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درودحق طلاق با من مرد است و می تواند صرفا به خانم وکالت دهند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وکالتنامه مبنی بر طلاق که از سوی زوج به زوجه داده میشود. و یا از ابتدا در قسمت سایر شرایط عقد نامه نوشته شده است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

حق طلاق با زوج است و میتواند وکالت به زوجه دهد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام حق طلاق یعنی حق طلاق رازوج(مرد)به همسرش ضمن عقد نکاح یاباوکالت درتوکیل طلاق به زوجه حق طلاق رادردفترخانه اسناد رسمی واگذار نمایید که زوجه هرموقعه خواست میتواند بدون حضورزوج وباگرفتن وکیل مع الواسطه اقدام به طلاق نماید:

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حق طلاق در عرف را می‌گویند تعبیر قانونی وکالت در اعمال حق طلاق است
حق طلاق زوجه دارد یعنی شرایط عسر و حرج مهیاست