مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث مادر

با سلام.
در سال 76 مابین مادر من به عنوان خریدار و پدربزرگم به عنوان فروشنده ملکی معامله شد که در آن زمان قیمت کلی ملک 3200 بود و به علت روابط حسنه فی مابین هیچ قولنامه ی فروشی رد و بدل نشد. سال 81 مادر من به علت مشکل مالی مجبور به فروش ملک شد و در زمان مراجعه به پدربزرگم برای تنظیم قولنامه و رشد ملک در آن 5 سال با اجبار پدربزرگم بابت این که نیمی از خانه پرداخت 5 سال پیش و نیمی دیگر سهم الارث مادرم محسوب گردد، که بعداز کش و قوس های فراوان به علت نیاز مالی مادرم در آن مقطع از زمان بالاجبار قولنامه فوق را که به صورت دستی نوشته شده است را امضا کردند. البته این قولنامه در دو نسخه بود که در نسخه ی که پیش مادرم هست این مورد سهم الارث نوشته و امضا نشده و مادرم صرفا خریدار و پدربزرگم فروشنده هستند و در نسخه ی که دست پدربزرگم و هم اکنون دست وراث دیگر است مورد سهم الارث مکتوب و امضا شده است.
در آخر همان سال پدربزرگم فوت کردند و حالا بعداز گذشت 19 سال که مایملک و ارثیه که مانده برای فروش گذاشته شده است و مابقی وراث به استثنا یک نفر از وراث به استناد این برگه کاغذ مدعی این هستند که مادرم ارث خود را گرفته و دارای حقی نمی باشد. آیا این برگه با توجه به توضیحات داده شده موید این هست که مادرم ارث خود را گرفته یا نه؟
با تشکر.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر مادر شما طبق قانون ارث می برد آن برگه مبایعه نامه است که میتوانست به یک غریبه بفروشد، حقشو میتونه با حکم دادگاه بگیره