مشاوره حقوقی رایگان - مشروبات الکلی در خودرو

سلام، وقتتون بخیر. دو تا فامیل من با یک شیشه خارجی مشروبات الکلی با ماشین دستگیر شدند. ماشین رفت پارکینگ و این ها با کفالت آزاد شدند. شیشه برای قیمت گذاری رفت گمرگ الکل 40% و این آقایون زیر 18 سال هستند. به نظر شما قاضی حبس میدهد؟ البته این ها از مشروب استفاده نکردند و تا حالا هیچ گونه سابقه ای ندارند.
با تشکر

پاسخ ها :

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

جزییات ببشتری از پرونده مورد نیاز است. قاعدتا برای سنین زیر 18 سال مجازات حبس تعیین نمی شود ولی مجازات های دیگری با توجه به جرم در نظر گرفته خواهد شد که بحث مفصلی است