مشاوره حقوقی رایگان - آیا مستاجر می تواند مانع از بازدید موجر از ملک خود شود ؟

با سلام
آپارتمان من در اجاره است. می خواهم بعد از اتمام قرارداد اجاره، تعمیراتی را در واحدم انجام دهم. برای تسریع کار از مستاجرم خواستم که اجازه دهد من به همراه مهندس تعمیرات، برای اندازه گیری یک ساعت از واحد بازدید کنیم ولی مستاجر ممانعت میکند. آیا ایشان مجاز به این کار می باشد ؟ اگر نه چه راهکار قانونی وجود دارد؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله مستاجر می تواند ممانعت کند تا زمانی که آنجا قرارداد دارد و زمانی که قرارداد نما شود می توانید حتی مستاجر این اجازه را دارد از شما شکایت کند.طبق قانون

یک وکیل

اگر تعمییرات ضروری باشد و عدم تعمییر باعث صدمه به ساختمان شود میتوانید تقاضای تامین دلیل وارتکاب سپس تعمییر نمایید