مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت در سال ساخت ملک

با عرض سلام و وقت بخیر
بنده اوایل سال جاری ملکی را از طریق تنظیم مبایعه نامه رسمی در بنگاه املاک خریداری نمودم. در هنگام معامله فروشنده فقط سند تک برگ ملک را ارائه کرد و سال ساخت ملک هم طبق اظهار ایشان سال 1383 در مبایعه نامه رسمی ذکر شد. لیکن چند روز بعد که کپی پایان کار و صورت مجلس تفکیکی را از ایشان گرفتم سال ساخت 1382 ذکر شده است. با توجه به اینکه سال ساخت روی قیمت ملک موثر است و بنده اگر این موضوع را می دانستم معامله را انجام نمیدادم آیا می توان به استناد خیار تدلیس معامله را فسخ کرد؟
و اینکه بابت این فسخ احتمالی آیا میتوانم ضرر و زیان از فروشنده بگیرم ؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

بعید میدونم یکسال رو دادگاه بعنوان تدلیس محسوب کنه در هر حال دادخواست میشه داد اما نتیجه با دادگاه است