مشاوره حقوقی رایگان - معامله ملک

باسلام. بنده ملکی را در تاریخ 1401.07.11 قولنامه کردم مبلغ 500 میلیون هم پرداخت کردم حال متوجه شده ام که به بنده دروغ گفته اند هم املاک و هم فروشنده نه پایان کار دارد و گفته بودند سال ساخت 1400 می باشد در صورتی که سال ساخت96 بوده حالا من کجا باید بروم شکایت کنم و آیا معامله را می شود فسخ کرد

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

دادخواست حقوقی را ثبت و پیگیری نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کرده و دادخواست مربوطه را ثبت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما دو راه دارید یا اینکه معامله را قبول کنید و دادخواست الزام به پایانکار و صورت مجلس تفکیکی و تنظیم سند بدهید و یا اینکه در خواست فسخ قرارداد را داشته باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به مفاد قرارداد و خیار تدلیس و اثبات آن بله