مشاوره حقوقی رایگان - آزادی دختران

آیا یک دختر میتونه بعداز 18 سالگی از خونواده بصورت کاملا اختیاری اما با نارضایتی جدا بشه حتی اگه پول کافی و شغل مناسب نداشته باشه اما به سن قانونی رسیده باشه؟؟؟ به خارج از کشور چی؟! میتون بعد از 18 سالگی بدون اجازه هیچ احدوناسی از کشور خارج بشه و پلیس دنبالش نکنه یا همون به عنوان دختر فراری نامیده نشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سلام
پرسشگر ارجمند
دختر بالای 18 سال جهت اخذ پاسپورت و حتی خروج از کشور نیاز به اجازه ولی ندارد، زیرا، مطابق مفهوم ماده 18 از قانون گذرنامه و اصل اباحه افراد بالای 18 سال مجرد و رشید جهت دریافت گذرنامه نیاز به رضایت ولی ندارند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون ، دختر 18 سال تمام ، تحت حضانت والدین نیست و میتواند مستقل زندگی نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله زمانی که دختر به سن 18 سال میرسد میتواند مستقل زندگی کند اما برای ازدواج بایستی از پدر خود اجازه بگیرد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با 18 سال تمام می توانید مستقل زندگی نمایید و بدون اذن از کشور خارج شوید بهتر است مهارتی بیاموزید چون در اینجا متولی جهت حمایت با شرایط ذکر شده نمی باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با پایان 18 سالگی اختیار کلیه امورتان با خود می‌باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید اینکار را انجام دهید و منع قانونی ندارد ولی بهتر است اینکار را انجام‌ندهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قانونا منعی در این خصوص وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

زمانی که دختر 18 سال داشته باشد می‌تواند به صورت مستقل زندگی نماید و کسی نمی‌تواند مزاحمت مزاحم او شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بسته به قوانین کشور شما، شاید نیاز به امضای قیم برای سفر به خارج از کشور داشته باشید. برای اطمینان از این موضوع، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید و از قوانین مربوط به سفر به خارج در کشور خود آگاه شوید. همچنین، بهتر است با پدربزرگتان درباره این مسئله صحبت کنید و سعی کنید راه حلی برای حل این مشکل پیدا کنید.