مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

باعرض سلام و خسته نباشید من سال پیش برج 5 با خودرو پژو 405 مدل 95 تصادف کردم که آژانس بود و مسافر داشت برخورد کردم و من مقصر شناخته شدم خودروی بنده پراید بود و صندوق پژو کمی از زیر جمع شد و راننده پژو تنهایی رفته بیمه براش 14میلیون خسارت بریدن که بیمه 9میلیون به ایشون پرداخت کرده که من با توجه با عکسایی که از صحنه تصادف و ماشین پژویی داشتم با چند صافکار نقاش صحبت کردم با همون 9میلیون هم میشد درستش کرد حالا راننده پژویی از بنده هم بابت افت قیمت و هم مابه التفاوت شکایت کرده منم درخواست واخواهی دادم و هفته دیگه حضوری جلسه شورای حل اختلاف داریم چطور میتونم از خودم دفاع کنم تروخدا کمکم کنی من یه مادر سرطانی دارم

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

تقاضای ارجاع امر به کارشناسی و اعتراض به نظریه کارشناس ایشان

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

تقاضای ارجاع امر به کارشناسی در جهت تعیین دقیق خسارات و اعتراض به نظریه کارشناس ایشان