مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت افت قیمت

سلام و خسته نباشید. من 18 بهمن از پشت با یه خودرو سمند مدل 93 برخورد داشتم. کروکی کشیده شده و من مقصرم. اوایل زیان دیده حرفی از خسارت نمی‌زد ولی بعد حدود دو هفته تماس گرفته و عنوان کرده بیمه حدود 4 میلیون خسارت تعیین کرده و ماشینش بیشتر خسارت دیده. حالا ادعا میکنه که من باید مابقی خسارت و همچنین حدود 20 میلیون افت قیمت باید پرداخت کنم. لطفا راهنمایی کنید که آیا افت قیمت با توجه به مدل ماشین بهش تعلق میگیره؟ و اگر بله با توجه به برآورد کارشناس بیمه که حدود 4 میلیون بوده چقدر افت قیمت بهش تعلق میگیره. ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

هم میزان خسارت وهم میزان افت قیمت توسط کارشناس رسمی وبا دستور دادگاه معتبر است.

پرسشگر :

ممنون از راهنماییتون ولی سوال اصلی من این بود که به مدل 93 افت قیمت تعلق میگیره؟

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام درصورت غیرتصادفی بودن,بتناسب سال تولید ,افت قیمت تعلق میگیرد.افت قیمت بیان شده بسیارگزاف است.حتی باتعویض اطاق هم این مقدار افت قیمت ندارد.

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

باید با یک کارشناس وسایل نقلیه صحبت کنی