مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی تقسیط خسارت افت خودرو

باسلام. من با یه اتومبیل آی 20 تصادف کردم، ایشون بعد از دریافت خسارت از بیمه تقاضای افت قیمت ماشین رو کردند که کارشناس شورای حل اختلاف مبلغ 5میلیون تعیین خسارت کردند به اضافه ی هزینه ی دادرسی و کارشناسی جمعا 6 میلیون در حالیکه گلگیر ماشین بدون رنگ صافکاری شده بود ، قاضی پرونده به دنبال اعتراض من گفتند باید هزینه ی 3 نفر کارشناس رو پرداخت کنید تا به اعتراض رسیدگی شود و بلافاصله بنده رو از اینکار منصرف کردند که هزینه تراشی بیخود است ، بعد هم که تقاضای تقسیط مبلغ رو کردم گفتند بیش از 2 قسط امکان تقسیط نیست ، آیا گفته ی این قاضی حقیقت دارد یا خیر؟ لطفا بنده رو راهنمائی بفرمائید

پاسخ ها :

مريم  واحدي دارستاني

مريم واحدي دارستاني :

خیر دادخواست جداگانه اعسار بدید و اقساطی کنید

طيبه  كريمي

طيبه كريمي :

در اینطور موارد قاضی با توجه به وضعیت طرف رای را صادر می‌کند ‌وقانون ثابت ومشخصی وجود ندارد شما می‌توانید در فرجه قانونی اعتراض کنیدوتقاضای تجدید نظر خواهی رو مطرح نمایید