مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شاکی در جرم

سلام خسته نباشید در دادنامه قطعی از دادستان بخش شهرستان 2سال یک روز حبس تعزیری محکوم شدم. برای شاکیان اعلام رضایت بی قید و شرط و قابل گذشت بودن بزه معنونه مواد 104و401 ماده 13 قرار تعقیب صادر شده و
در خصوص یکی از شاکیان دلیل کافی بر وقوع بزه معنونه وجود نداشته قرار منع تعقیب صادر شده
تجدید نظر هم رعایت مقررات قانونی از جمله تبصره 3 ماده 134 قانون اسلام به عمل نیامده مورد تجدید نظر شاکی یا دادستان قرار نگرفته در این خصوص مواجه با تکلیفی نمی باشد صادر کرده
ایا احتیاج هست رضایت بگیرم از شاکیان؟ برای تخفیف تعلیق مجازات به گفته اجرای احکام ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اعلام رضایت در جرائم مختلف متفاوت هست
در هر حال موثر و به نفع شماست