مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان با سند تک برگ و استعلام.

سلام. من سال 99 یه واحد آپارتمان رو بعد از سه بار استعلام از اداره ثبت و همچنین بانک مسکن و شهرداری و دارایی خریدم و سند هم زدم.. بعد یکسال یه ابلاغ برام اومده که یه خانمی شکایت کرده که این خونه رو پیش خرید کرده و مالک اول نیومده براش سند بزنه و شکایتش از نفرات اول تا پنجم که همگی سند داشتن رو تو دادگاه ثبت کرده و هیچکس تو دادگاه حاضر نشده و حکم صادر شده رفته تجدید نظر استان و اونجا هم تایید شده که تمام اسناد باطل و به نام این خانوم زده بشه...وقتی که میاد اجرای احکام میبینه اصلا خونه به نام اون 5 نفر نیست و خونه به نام من شده و تازه از من شکایت کرده که اولین جلسه دادگاه شهریور ماه هست...به نظر شما آیا سند من هم باطل میشه..اگه باطل بشه چیکار باید کنم..و چیکار کنم که باطل نشه..ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه تاریخ خرید ایشان زودتر از تاریخ خرید شما باشد ، بله.
احتمال ابطال سند شما می رود. در اینصورت شما بعد از صدور حکم قطعی به طرفیت فروشنده ی قبلی خود باید دادخواست فسخ معامله به علت مستحق لاغیر درآمدن مبیع و پرداخت ثمن و غرامات به نرخ روز بدهید