مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صلح نامه

سلام در سال 72 زمینی که ارثیه مادر بزرگم بوده به اسم پدرم سند میزنه و در سال 81 پدرم با دایی هایش صلح نامه ای به این متن تنظیم میکنند
1.پدرم قبول میکنند که در سال 46 مادر بزرگم مقدار 1750 متر زمین به برادرش فروخته و به حقش رسیده است با پیوست وکالت نامه ای که مادر بزرگم به برادرش داده
2.دایی های پدرم قبول میکنند که 1800 مترزمین دیگر به پدرم ببخشند
3.پدرم قبول میکند که سند انتقالی به نامش را باطل کند که سند انتقالی 4756متر میباشد.
حالا انها رفتند درخواست تنفیض صلح نامه و ابطال سند را خواسته اند دادگاه بدوی رای به نفع انها داد ولی دادگاه تجدید نظر صلح نامه را تنفیض ولی قسمت ابطال سند را رد کرده است
حالا که پدرم درخواست خلع ید زمینش را خواسته دادگاه گفته تا صلح نامه باطل نشود خلع ید موضوعیت و وجه قانونی ندارد
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به همین صورتی است که دادگاه گفته درست است.موفق باشید

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، دعوی خلع ید با داشتن سند مالکیت زمین در خصوص اراضی دارای سابقه ثبتی و یا حکم اثبات مالکیت در خصوص اراضی فاقد سابقه ثبتی قابلیت اقدام دارد، در خصوص مورد شما پیشنهاد می شود که با داشتن مدارک کامل به نزد وکیل مراجعه نمایید.

یک وکیل

با توجه به مدارک و احکام صادره نیاز به مشاوره دارید می توانید از طریق تلگرام اسناد را برای بنده ارسال نموده و تماس گرفته تا بتوانم کمکی نماینم