مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به مرگ

با سلام و خسته نباشید. صاحبخانه بنده اینجانب را اول بصورت تلفنی تهدید به مرگ کرد و گفت تو را با تفنگ میکشم که من رفتم کلانتری اطلاع دادم. و رییس کلانتری با صاحبخانه تماس گرفتن و او را احضار کردن و از او سوال کردن چرا مستاجر خود را تهدید به مرگ میکنی؟ که دوباره صاحبخانه در حضور رییس کلانتری و پرسنل او مرا تهدید به مرگ کرد و گفت الان هم میگم تو و زن و بچه ات رو مثل سگ میکشم که رییس کلانتری با مشاهده این تهدید گزارش مفصلی بر علیه صاحبخانه تنظیم و به دادسرا ارسال کرد خواستم بدانم چه مجازاتی برای صاحبخانه در نظر گرفته میشود؟ باسپاس.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
مجازات تهدید به قتل به موجب ماده 669 قانون مجازات اسلامی(تعزیرات ) با لحاظ قانون کاهش مجازات حبس تعزیری تا یکسال حبس یا جزای نقدی و شلاق میباشد .
موفق باشید