مشاوره حقوقی رایگان - عنوان شکایت فروش ملک بدون راه

با سلام و احترام
بنده از شخصی یک ملک با سند مشاع خریده ام. اما بعد از مدتی با شکایت شخص دیگری متوجه شدم که این ملک راه ورودی به جز از طریق ملک شخص شاکی ندارد. شخص شاکی چند سال قبل از خرید بنده شکایت خود را از فروشنده ما مطرح کرده بوده و یکبار رای دادگاه بدوی به نفعی وی بوده، و در حال حاضر نیز رای دادگاه تجدید نظر را دارد . بنده با توجه به اینکه راه توسط ایشان بسته شده بود و قصد ورود سریعتر به ملک خود را داشتم با شخص شاکی از طریق پرداخت مبلغی به ایشان، توافق کردیم، لیکن هم اکنون قصد شکایت از فروشنده خود را دارم تا مبلغی که به شخص شاکی (مالک راه) داده ام را از فروشنده ملک خودمان پس بگیرم.
عنوان شکایت بنده میتواند کلاهبرداری از طریق فروش مال غیر باشد ؟ . با این توضیح که منظور از مال غیر، همان راه ورود به ملک می باشد.
آیا به غیر از شکایت مجزا از فروشنده، بهتر است شکایت شخص ثالث در پرونده انجام بدم یا باتوجه به توافق با ایشان دیگر شکایت شخص ثالث موضوعیتی ندارد؟
در متن قولنامه ما این عبارت وجود دارد : "فروشنده اقرار نموده که مورد معامله مشمول مصادره اموال، سرپرستی و در توقیف نبوده و مورد رهن و وثیقه کسی نیست و منافع آن به دیگری واگذار نشده و ممنوع المعامله نمی باشد".
با تشکر

پاسخ ها :

علي  حداديان

علي حداديان :

استان :

سلام سوالات خودراکوتاه ومختصرقیدنمایید