مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای پزشکی قانونی

سلام بنده از یک ارایشگاه که تاتو چشم انجام داده بودم شکایت کردم پزشکی قانونی هم صدمه وارد شده رو تائید کرده و دو درصد ارش تعیین کرده منتها این خانم به پزشکی قانونی اعتراض گذاشته که کار من نبوده چشمش از قبل مشکل داشته و سه تا شاهد دارم تو آرایشگاه که سالم از زیر دستم بلند شده حالا میخواستم بدونم پزشک قانونی از این خانم قبول میکنه و چقدر اعتراضش موثره در ضمن من مدرک بیمارستان دارم که همون روز که از ارایشگاه امدم همون روز هم اورژانس مراجعه کردم و دیگه اینکه مراحل اعتراض چطوریه ایا من مجدد معاینه میشم چون دو ماه گذشته و آثار رفته ممنون

پاسخ ها :

بی تا موسایی

بی تا موسایی :

سلام.اگر آرایشگر به رای دادگاه بدوی که با نظر پزشکی قانونی صادر شده اعتراض کرده و دلایل و مدارک ارائه کرده ،پرونده شما به دادگاه تجدیدنظر میرود و رای دادگاه تجدید نظر رای قطعی خواهد بود.زمانی که طول میکشد قابل پیش بینی نیست.