مشاوره حقوقی رایگان - پس نگرفتن کالا توسط فروشنده

با سلام. من نمایشگاه مبلمان دارم و یک مبل تمام چستر از تهران آوردم که در نمایشگاه خودم بفروشم و به مشتری هم موقع تحویل گفتم که کار ضمانت ندارد و دور تا دور کار را نشانش دادم که کار سالم می باشد و در فاکتور هم نه شرکتی بودن را ذکر کردم و نه ضمانت داشتن را. بعد از دو ماه مشتری زنگ زد و گفت که کار من شکسته است و باید مبل را پس بگیری من هم گفتم که برای تو درست میکنم و کارشناس فرستادم خونه اش و گفت که درست می شود و من هم به مشتری گفتم و او گفت که نه و باید مبل را پس بگیری و گرنه از تو شکایت می کنم. من هم مبل را پس نگرفتم و بعد از یک مدت از اتحادیه به ما زنگ زدند و گفتند که از اتحادیه رویه کوب ها نامه اومده که کار دارای ایرادات متعدد بوده و باید پس گرفته شود ما هم گفتیم که نمی شود بعد از دو ماه کار را پس بگیریم اصلا چنین چیزی خنده دار هست و رفتیم اتحادیه و ماجرا گفتیم ان ها هم گفتند که نامه برود تعزیرات و از تعزیرات برای ما احضاریه برای 10 روز دیگر آمده است.
میخواستم بدونم شما می دونید بعد چی میشود یا ما باید چی کار کنیم تا پیروز میدان شویم؟ همسر مشتری یک مقدار ایراد دارد و موقع خرید هم گفت که ما هر چند ماه یک بار مبلمان را عوض می کنیم و در برگه احضاریه عنوان تقلب ذکر شده است و گفته در این صورت تا دو برابر مبلغ جریمه خواهد داشت. لطفا اگر می توانید راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

درود. هرکس مدعی هر چیزی هست بار اثبات بر عهده اوست و با توجه به لازم بودن عقد بیع شما الزامی به پس گرفتن کالای فروخته شده ندارید.