مشاوره حقوقی رایگان - ارسال کالای غیر اصل به جای اصلی

سلام. من یک کالا سفارش دادم
وقتی به دست من رسید با وجود این که قیمت جنس اصل رو گرفته بودند، هیچ شباهتی به اصل نداشت و کیفیت خیلی پایینی داشت.
الان به آن ها میگویم باید مرجوع کنید و شما که میدونستید مشابه عکس ها نیست و میگوید برو شکایت کن مشکلی نیست و مرجوع نمیکنم.
چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سکینه دهقان

سکینه دهقان :

شما به استناد خیار وصف می توانید معامله را فسخ کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر از سایتهای اینترنتی خریداری نموده ایید واز نشان اعتماد ملی برخوردار است میتوانید شکایت خودرا در همین سامانه ثبت وپیگیری کنید